Motor - Tallers Marfil Bosch Car Service

Q1
TALLERS MARFIL
Vaya al Contenido
Servei dièsel

Bosch és el desenvolupador i fabricant de tecnologia dièsel líder a tot el món. Per tant, si el teu vehicle és dièsel en Bosch Car Service estarà en les millors mans possibles, tant per a la solució de problemes com per a la reparació i manteniment actuals amb un "valor afegit".

Servei de vehicle híbrid i elèctric

Com a fabricant d'equips originals, Bosch és el proveïdor de la majoria d'empreses de vehicles híbrids i elèctrics. Per tant, els especialistes dels tallers Bosch Car Service estan plenament familiaritzats amb la inspecció, manteniment i reparació dels últims sistemes de conducció.

Canvi d'oli i substitució del filtre

És convenient fer una revisió de l'estat i una substitució del filtre d'oli i l'oli del motor cada 15.000 quilòmetres d'acord amb les especificacions del fabricant del vehicle. Bosch Car Service disposa d'un servei de taller professional integral així com una àmplia gamma de productes Bosch de primera qualitat.

Diagnòstic del motor professional

En termes tècnics els cotxes són cada vegada més sofisticats i representen un repte cada vegada més exigent per als tallers. Ja que en l'actualitat els sistemes de gestió del motor moderns controlen el procés d'injecció de combustible automàticament, es garanteix així un rendiment òptim del motor a més d'un consum reduït de combustible. Per assegurar que continua d'aquesta manera, els especialistes en sistemes de Bosch Car Service comproven el teu vehicle amb l'últim equip de diagnòstic amb el vostre bagatge de coneixement especialitzat.

Tallers Marfil Bosch Car Service
C/ Francesc Pi i Margall, 144
08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)
De Dilluns a Dijous:
8:00-13:00 i 15:00-19:00
Divendres:
8:00-13:00 i 15:00-18:00
Segueix-nos:
Regreso al contenido