Revisions - Tallers Marfil Bosch Car Service

Q1
TALLERS MARFIL
Vaya al Contenido
Revisió de 20 punts

Per a una major seguretat deixi'ns comprovar els deu elements més importants del seu cotxe de dalt a baix. Podrà llavors gaudir d'una major seguretat de conducció en un vehicle amb la preparació idònia fins i tot per al viatge més llarg, en qualsevol moment de l'any i faci el temps que faci.

Test de diagnosi

Per un inici perfecte de la temporada, els especialistes del nostre taller verifiquen si el seu cotxe funciona correctament i ha sobreviscut a l'hivern sense cap problema. Si és necessari substituirem qualsevol component defectuós i donarem un toc d'atenció al seu cotxe després d'un llarg hivern, sempre amb els millors especialistes i d'acord amb els estàndards de qualitat més elevats.

Revisió de vacances

Abans de començar un viatge llarg per què no deixar que uns especialistes comprovin el seu vehicle de dalt a baix? Utilitzem l'últim equip de diagnòstic per a una revisió exhaustiva per localitzar els possibles errors i corregir-los. Així, pot estar segur que el seu viatge serà relaxat i gaudir les seves vacances al màxim.

Revisió del vehicle

Si vol tenir certesa de la seva seguretat en tot moment mentre condueix, podem analitzar el seu cotxe de forma ràpida, exhaustiva i econòmica. Els nostres especialistes utilitzen els últims equips de diagnòstic per comprovar si les condicions tècniques del seu vehicle són segures i si tots els components funcionen de manera adequada.

Revisió del vehicle usat

Abans de comprar un vehicle usat necessitaràs el consell d'un expert, en els tallers Bosch Car Service trobaràs un equip format pels millors profesionales.Bosch Car Service t'ofereix el millor assessorament possible a través d'un examen rigorós i imparcial, comprovant tècnicament el perfecte funcionament dels sistemes del teu vehicle.Mai ha estat tan fàcil i fiable l'adquisició d'un vehicle usat! Bosch Car Service; Qualitat, preu i tots els serveis.

Revisió d'hivern professional

Abans que comenci a fer fred, pot confiar en la nostra revisió d'hivern per garantir una conducció segura en gel i neu. Verifiquem que els components més importants del seu cotxe funcionen correctament i, en general, estan preparats per enfrontar-se a les condicions hivernals, incloent la bateria i les juntes de goma de portes i finestres.

Revisió de conformitat

Per evitar qualsevol sorpresa desagradable, els nostres tallers podran realitzar una revisió de conformitat per a vostè abans de la inspecció o quan s'hagi de realitzar la inspecció general oficial. Això inclou valorar l'estat del cotxe en la seva presència i decidir sobre qualsevol mesura que sigui necessària.

Inspecció

És convenient realitzar periòdicament una verificació del seu cotxe de forma minuciosa per garantir que sempre arriba al seu destí de manera segura. Oferim la inspecció professional necessària i una reparació especialitzada, sense perdre la cobertura de la garantia del fabricant.

Inspecció general i anàlisi d'emissions

Quan cada dos anys arribi el moment de la inspecció general i l'anàlisi d'emissions oficial podem realitzar totes les tasques necessàries. Si ho desitja podem revisar el seu vehicle amb anterioritat per rectificar qualsevol possible error.

Tallers Marfil Bosch Car Service
C/ Francesc Pi i Margall, 144
08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)
De Dilluns a Dijous:
8:00-13:00 i 15:00-19:00
Divendres:
8:00-13:00 i 15:00-18:00
Segueix-nos:
Regreso al contenido